عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد

دهقان: سکوهای نفتی ایرانی در عسلویه نماد شکست تحریم‌هاست

معاون حقوقی رئیس‌جمهور با بیان اینکه عسلویه نماد شکست تحریم‌ها علیه ملت و دولت ایران است، گفت: سکوهای نفتی و پالایشگاه‌هایی که در منطقه عسلویه به دست متخصصان ایرانی طراحی، تولید، راه‌اندازی شده، نشان می‌دهد هیچ قدرتی نمی‌تواند در اراده ملت ایران در مسیر پیشرفت خللی وارد کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۲۳ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 14
کد خبر: ۲۱۸۵۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمد دهقان معاون حقوقی رئیس‌جمهور در نشست شورای معاونان معاونت حقوقی رئیس‌جمهوری با اشاره به سفر اخیر خود به عسلویه و بازدید از پیشرفت طرح‌های عظیم منطقه پارس‌جنوبی، گفت: عسلویه نماد شکست تحریم‌ها علیه ملت و دولت جمهوری اسلامی است، سکوهای نفتی و پالایشگاه‌هایی که در این منطقه به دست متخصصان ایرانی طراحی، تولید، راه‌اندازی شده و در حال بهره‌برداری است، نشان می‌دهد هیچ قدرتی نمی‌تواند در اراده ملت ایران در مسیر پیشرفت خللی وارد کند.

 

وی با تأکید بر اینکه بار سنگین اداره تأسیسات موجود در عسلویه زیر سایه تحریم‌های ظالمانه بر دوش کارکنان صنعت نفت است، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در سفری که به عسلویه داشتند، ثروت اصلی این منطقه را نه نفت و گاز، بلکه نیروی انسانی توانمند فعال در آن دانستند که بدون حضور شرکت‌ها و کارشناسان خارجی توانسته‌اند این صنعت را اداره کنند.

 

معاون حقوقی رئیس‌جمهور تأکید کرد: سرمایه‌گذاری نزدیک به ۹۰ میلیارد دلاری در دو دهه گذشته در این حوزه، حاصل ابتکار رهبر معظم انقلاب در ایجاد صندوق توسعه ملی است.

 

دهقان در پایان با تقدیر از اقدامات وزارت نفت در اجرای طرح کاهش گازسوزی در ۱۲ پالایشگاه پارس جنوبی، گفت: با تکمیل این طرح، انتشار سالانه هزاران تن دی‌اکسید گوگرد کاهش خواهد یافت./ فارس

ارسال نظر